Home

NEBOJŠA NJAGUJEVIĆ


Autor, kopirajter, humorista, satiričar, scenarista, urednik, audio vizuelni i medijski stvaralac. Bavi se fenomenom uticaja energije stvaralaštva putem medija na javnost i savremeno društvo višefunkcionalnim delovanjem.

Darovitost i multitalentovanost koju poseduje i mnoga paralelna interesovanja bili su osnov njegovog budućeg profesionalnog opredeljenja. Elektronski mediji i društvene i tržišne komunikacije.

Od ranih dana bavio se kreativnim autorskim, scenskim i audio vizuelnim stvaralačkim radom. Poštovalac originalnih i kvalitetnih ideja i predstavnika profesije. Znanja i saznanja sticao, stiče i sticaće od najboljih.

U nameri da društvu podari ono što mu nedostaje, visokokvalitetan i originalan medijski stvaralački projekat, pokrenuo rad sopstvene medijske kuće "Radio 103" čije emitovanje je počelo 3. oktobra 1989. Tako je stvoren, nimalo slučajno, prvi privatni radio u Subotici, Vojvodini, Srbiji i SFRJ. Njegov je osnivač, direktor i glavni i odgovorni urednik. Apostrofira da je svih ovih godina na prvom mestu autor i stvaralac, poštovalac drugih autora i stvaralaca i beskompromisni zaštitnik prava koja iz toga proističu.

Autor više stotina ideja, scenarija i tekstova za informativne, dokumentarne, kulturne, običajne, dečije, komercijalne i zabavne programske forme na osnovu kojih je realizovano i emitovano skoro 200.000 sati programa.

Art direktor, kopirajter i dizajner više stotina slogana, džinglova, reklama i drugih advertajzing formi.

Idejni kreator i realizator više od 60 originalnih autorskih rubrika, emisija, programa i specijalizovanih programskih projekata.

Za bavljenje medijima i rad u njima zainteresovao, obučavao i uposlio više od 150 lica.

Inicijator i savetnik drugima da pokrenu sopstvene medije i hrabro se upuste u avanturu stvaralačkog doprinosa civilizaciji, najvišem stepenu razvoja materijalne i duhovne kulture.

Sarađivao sa: Radio Beogradom, Radio televizijom Srbije, Radio Novim Sadom i drugim elektronskim i štampanim medijima.

Član je Udruženja novinara Srbije i Međunarodne federacije novinara.

Zvanična Web stranica:

www.nebojsanjagujevic.com

RADIO 103
Georgija Dimitrova 11
24000 Subotica

Marketing: +381 (0) 24 / 580-440
Studio: +381 (0) 24 / 555-103